למידע נוסף
צרו קשר!
וויסקי סאוור הוא קוקטייל קלאסי אשר נכתב לראשונה בספרו של ג'רי תומאס משנת 1862 The Bartender’s Guide ושם אוזכר לראשונה הקוקטייל. זהו קוקטייל מרענן, קליל ובעל טעמים עמוקים ויפתיע גם אנשים שנרתעים מהמילה וויסקי. החלטנו לנסות את הקוקטייל ולהביא לפניהם את המתכון שלנו
*רוצים ללמוד איך להכין וויסקי סאוור ? הצטרפו אלינו לסדנת קוקטיילים
* הבאנו לפניכם את המתכון הקלאסי מספרו של ג'רי תומאס משנת 1862 The Bartender’s Guide
(Use small bar-glass.)
Take 1 large tea-spoonful of powdered white sugar dissolved in a little Seltzer or Apollinaris water
The juice of half a small lemon
1wine-glass of Bourbon or rye whiskey
Fill the glass full of shaved ice, shake up and strain into a claret glass. Ornament with berries.