קוקטייל ארט – סדנת קוקטיילים | בר קוקטיילים לאירועים | מארזי קוקטיילים

למידע נוסף

צרו קשר!

חייגו אלינו כתבו לנו

וויסקי סאוור

וויסקי סאוור

וויסקי סאוור הוא קוקטייל קלאסי אשר נכתב לראשונה בספרו של ג'רי תומאס משנת 1862 The Bartender’s Guide ושם אוזכר לראשונה הקוקטייל. זהו קוקטייל מרענן, קליל ובעל טעמים עמוקים ויפתיע גם אנשים שנרתעים מהמילה וויסקי. החלטנו לנסות את הקוקטייל ולהביא לפניהם את המתכון שלנו

מתכון לוויסקי סאוור

  • 50 מ"ל וויסקי ריי (וויסקי שיפון)
  • 30 מ"ל מיץ לימון טרי
  • 20 מ"ל מי סוכר
  • 2 דש אנגסטורה ביטרס
  • חלבון ביצה
  • קליפת תפוז
  • אופן הכנה: מוזגים את כל המרכיבים לשייקר ומנערים היטב ללא קרח. לאחר מכן פותחים את השייקר ומוסיפים קרח עד הסוף, סוגרים ומנערים שוב היטב ומסננים לכוס אולד פאשן
  • קישוט: קליפת תפוז

*רוצים ללמוד איך להכין וויסקי סאוור ? הצטרפו אלינו לסדנת קוקטיילים

* הבאנו לפניכם את המתכון הקלאסי מספרו של ג'רי תומאס משנת 1862 The Bartender’s Guide

(Use small bar-glass.)

Take 1 large tea-spoonful of powdered white sugar dissolved in a little Seltzer or Apollinaris water

The juice of half a small lemon

1wine-glass of Bourbon or rye whiskey

Fill the glass full of shaved ice, shake up and strain into a claret glass. Ornament with berries.

עוד מאמרים שיכולים לעניין.